Suntem specialişti în dezvoltarea şi transformarea echipelor şi oraganizațiilor
pornind de la oameni prin creșterea nivelului:


competenţelor de sine - a fi în rezonanță cu tine însuți - claritate în înţelegerea rolurilor personale, echilibrul între viaţa personală și viața profesională, stabilitate psihică și emoțională, curaj, autocontrol, acces la creativitate și instituție.


competenţelor sociale - a fi în rezonanță cu ceilalți - capacitate de comunicare şi de muncă în echipă, abilități de conducere, posibilitatea de a motiva şi a convinge.


competenţelor de specialitate - a fi în rezonanță cu activitățile tale - descoperirea propriilor abilităţi, a propriilor talente, plăcerea de a învăţa şi gândi teoretic, competenţa metodică, cultură generală.


Suntem diferiți. Avem curajul să fim noi înșine și să ne trăim valorile în tot ce facem. Oricât de provocator ar fi, spunem cu toată sinceritatea ceea ce vedem și conducem unele dintre cele mai puternice workshop-uri la care poți participa.


umbrela

O lume în care fiecare om se cunoaște pe sine, trăiește autentic și găsește calea prin care să-și folosească resursele și calitățile în mod ecologic pentru a-și aduce propria contribuție.